Contactloos creditcard betalingen

Worden contactloze betalingen een nieuwe normale post COVID-19?

Terwijl de door coronavirus veroorzaakte Covid-19-pandemie de economieën over de hele wereld blijft opschudden, staan ​​contactloze betalingen centraal.

Deze contactloze transacties worden voltooid met het hoogste coderingsniveau om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig worden verzonden. In een recente beweging heeft de RBI “TAP en PIN” toegestaan ​​voor transacties boven Rs.2000 / – wat betekent voor transacties boven Rs. 2000 / – u als consument kunt op de kaart tikken en zelf uw pin invoeren op de kassa! U hoeft de kaart niet aan de handelaar over te dragen! Nog een manier om de kans op besmetting te voorkomen door uw kaart door een andere persoon te laten behandelen! ” aanvragen creditcard via 123creditcardvergelijk is goedkoper.

Terwijl de door coronavirus veroorzaakte Covid-19-pandemie de economieën over de hele wereld blijft opschudden, staan ​​contactloze betalingen centraal. Maar zal dit doorgaan, zelfs nadat de verspreiding van het coronavirus afneemt of worden contactloze betalingen een nieuwe normale post-COVID-19? Murali Nair, President – Banking, Zeta, een fintech-bedrijf, werpt enig licht op de opkomst van contactloze betalingen na COVID-19.

Murali Nair zegt: “In dit tijdperk, waarin de hele wereld de COVID-19-pandemie probeert te verwerken, figuurlijk gesproken, terwijl” cash is king “in termen van liquiditeit,” cash is niet langer koning als het gaat om De RBI-gouverneur Shaktikanta Das is in feite op televisie verschenen en pleitte voor digitale betalingen in het algemeen en contactloze betalingen in het bijzonder De nieuwe norm is om UPI, IMPS, mobiele portemonnees en netbankieren te gebruiken, omdat ze effectief zouden kunnen bijdragen aan het handhaven van sociale afstand. Deskundigen in de gezondheidszorg hebben waar mogelijk ook “contactloze betalingsmethoden” aanbevolen. Sinds de afsluiting werd gehandhaafd, terwijl de algehele handel aanzienlijk is afgenomen, is er een toename van op kaarten gebaseerde en digitale transacties als percentage van de totale transacties. “

Nair voegt toe: “Elke vorm van betaling die wordt gedaan zonder contant geld te gebruiken, wordt beschouwd als een betaalmethode zonder contant geld of digitale betaling. Voorbeelden hiervan zijn betalingen met creditcard, bankpas of prepaidkaart, bankoverschrijvingen, betalingen via mobiele portemonnees en UPI-betalingen met GooglePay, Paytm of PhonePe. Onderscheidend hierboven zijn ” Contactloze betalingen ”. Dit zijn transacties waarbij creditcards, betaalpassen of prepaidkaarten gebruikmaken van near-field communication (NFC) of radiofrequentie-identificatie (RFID) -technologie. Deze kaarten hebben meestal het symbool ‘contactloze golf’ – veel mensen noemen het in de volksmond de “wi-fi” -kaart!

Aanvraag visa card

Bij contactloze betaling is geen pincode of handtekening voor de kaart vereist om een ​​betaling uit te voeren voor transacties onder Rs.2000 – u kunt eenvoudig tikken en gaan. U hoeft uw kaart niet te vegen of in de POS-machine te steken – u kunt de kaart gewoon naar de lezer zwaaien om uw betaling te voltooien. ” visa creditcard aanvragen online is handig.

Verder zegt Nair: “Samsung Pay en Google Pay staan ​​toe dat uw door een bank uitgegeven debet- of creditcard wordt” getokeniseerd “en geleverd in uw Samsung Pay- of Google Pay-apps, en uw telefoons kunnen vervolgens worden” gewuifd “of” getikt “in de buurt van” Contactloos ingeschakeld ” POS-terminals ”om de transactie te voltooien.

“We weten allemaal dat dit voor iedereen moeilijke tijden zijn, omdat we niet weten hoe lang deze situatie aanhoudt. Door echter contactloze en digitale betalingswijzen toe te passen en de hierboven genoemde stappen te volgen, kan men erin slagen commerciële activiteiten te blijven ondernemen zonder zich bloot te geven jezelf voor het gevreesde Covid-virus! Blijf veilig en oefen sociale afstand. Luister naar de RBI-gouverneur en accepteer digitale transacties als een manier van leven, “besluit Nair.